+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

Wij zijn marketeers

Doelen bereiken met synergie

Home 5 Over ons

Wie we zijn / waar we goed in zijn

Welkom op de website van Game Online Marketing. Eerst een stukje geschiedenis. Voor de oprichting in 2006 door Anthony Game onder de naam AG ICT waren we al sinds de jaren 90 actief in ICT-diensten. De focus lag op het ontwikkelen van complexe maatwerk bedrijfssoftware in de offline wereld.

Met een toenemende interesse in de online wereld en Google is onze rol de afgelopen jaren veranderd. Soms als reactie op, maar vaker anticiperend op de online ontwikkelingen en mogelijkheden van internet en zoekmachines. De dynamische omgeving van de online wereld fascineerde ons steeds meer. De bedrijfsnaam is in 2009 veranderd in Game Search Marketing en vanaf 2020 heten wij Game Online Marketing. Een naam die beter past bij onze huidige rol en taken.

Onze drijfveren

Wij praten graag met veel blabla over online marketing. Maar we DOEN dit liever met een zeer gemotiveerde inspanning om jouw project tot een succes te maken. Onze jarenlange kennis en ervaring willen wij graag met je delen, daar geloven wij in. Met ons hoge streefniveau bereiken we doelen. Wij denken mee over de juiste balans tussen investeringen en rendement. Onze focus ligt op beter en niet op meer. Op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van Game:

  • Het opbouwen en versterken van de reputatie van onze klanten;
  • Faciliteren van online marketingstrategieĆ«n;
  • Stimuleren van kennisuitwisseling tussen bedrijven;
  • Intermediair zijn naar betrokken partijen en partners en oplossingen zoeken voor uitdagingen;
  • Onderzoeken, analyseren en adviseren;
  • Stimuleren van innovatie en productontwikkeling;
  • Kennis en expertise delen.

Kansen en oplossingen

Benut kansen en draag bij aan oplossingen voor jouw vraagstukken, nu en in de toekomst. Je doelen bereiken met synergie!

Meer rendement?