+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

Wij zijn marketeers

Doelen bereiken met synergie

Home 5 Over ons

Wie wij zijn / waar we goed in zijn

Welkom op de website van Game online marketing. Eerst even een stukje geschiedenis. Voor de oprichting in 2006 door Anthony Game onder de naam AG ICT waren wij sinds de jaren 90 actief in de ICT-dienstverlening. Hierin lag de focus op ontwikkeling van complexe maatwerk bedrijfssoftware in de offline wereld.

Met een toenemende interesse in de online wereld en Google veranderde onze rol de afgelopen jaren. Soms als antwoord op, maar vaker vooruitlopend op de online ontwikkelingen en mogelijkheden van internet en zoekmachines. De dynamische omgeving van de online wereld fascineerde ons meer en meer. De bedrijfsnaam veranderde in 2009 naar Game search marketing en vanaf 2020 heten wij Game online marketing. Een naam die beter aansluit bij onze huidige rol en taken.

Onze drijfveren

Wij praten graag over online marketing met veel blabla. Maar liever DOEN wij dit met uiterst gemotiveerde inzet om jouw projecten succesvol te maken. Zo willen wij onze jarenlange kennis en ervaring delen met jou, daar geloven wij in. Met ons hoog streefniveau halen wij doelen. Wij denken na over het juiste evenwicht tussen investeringen en opbrengsten. Onze focus ligt op beter en niet op meer. Op kwaliteit en niet op kwantiteit.

“Quality is not an act, it is a habit.”

Activiteiten

Belangrijkste activiteiten van Game:

  • Het bouwen aan en versterken van de reputatie van onze klanten
  • Het faciliteren van online marketing strategieën
  • Het stimuleren van kennisuitwisseling tussen bedrijven
  • Het innemen van een intermediaire rol richting betrokken partijen en partners, en oplossingen zoeken voor uitdagingen
  • Het onderzoeken, analyseren en adviseren
  • Het stimuleren van innovatie en productontwikkeling
  • Het delen van kennis en expertise

Kansen en oplossingen

Kansen benutten en meewerken aan de oplossingen voor je vraagstukken, nu en in de toekomst. Je doelen bereiken met synergie!

 

Meer weten?