+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

Google Adverteren

Snel en gemakkelijk bovenaan

Home 5 Diensten 5 Online Marketing 5 Online adverteren (SEA)

Concurrenten buitenspel zetten

SEA staat voor Search Engine Advertising, adverteren met zoekmachines. Wij kunnen je bedrijf extra zichtbaar maken met Google Ads. Hiermee kom je snel en eenvoudig tot de topresultaten. Natuurlijk doen we meer dan alleen de advertenties opzetten en conversies afwachten. Het draait allemaal om het resultaat! Met sterke SEA-campagnes kunnen we SEA-concurrenten buitenspel zetten.

Strategisch adverteren

We weten welke online concurrenten in jouw branche adverteren. Met de marketingfabriek starten we een concurrentieonderzoek dat grote hoeveelheden data gaat verzamelen en analyseren. Met de strategische informatie van je concurrenten en de informatie van je doelgroep, zoekwoorden, regio’s kunnen wij effectieve advertenties opzetten en continu bijsturen. Hierdoor kunnen we een maximaal resultaat behalen tegen minimale kosten. We bespreken je resultaten met heldere en gerichte rapportages.

Gerichte‚Äč campagnes

We hebben de meest geavanceerde tools om je markt in kaart te brengen. Wij zorgen voor nieuwe klanten en een positieve groei van je bedrijf. Samen en met onze marketingfabriek zetten we campagnes op. Het resultaat is het behalen van je doelen. We maken advertenties en tonen deze in de relevante zoekresultaten, meestal boven de organische zoekresultaten.

Bij SEA advertising betaal je per klik op advertenties, maar je kunt natuurlijk wel (dag)budgetten instellen. Let op, laat je SEA-campagnes uitvoeren door een specialist. Als je verkeerde campagnes hebt opgezet, kost het onnodig veel geld, met als gevolg dat het niet veel zal opleveren. Kies voor Game Online Marketing, de specialist met jarenlange ervaring.

Meer rendement?