+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

Google Adverteren

Overschaduw je concurrenten

Home 5 Diensten 5 Online Marketing 5 Online adverteren (SEA)

Concurrenten buitenspel zetten

SEA betekent Search Engine Advertising, het adverteren bij zoekmachines. Wij kunnen je business extra zichtbaar maken met Google advertenties. Daarmee kun jij snel en gemakkelijk in de topresultaten komen. Natuurlijk doen wij meer dan alleen de advertenties opzetten en conversies afwachten. Het gaat natuurlijk om het resultaat! Daarom gaan wij jouw doelen bereiken door het neerzetten van maximale resultaten. Met sterke SEA-campagnes kunnen we SEA-concurrenten buitenspel zetten.

Strategisch adverteren

Wij weten welke online concurrenten in jouw branche adverteren! Met de Marketing Factory starten we een concurrentieonderzoek die grote hoeveelheden data gaat verzamelen en analyseren. Met de strategische informatie van je concurrenten en de informatie van je doelgroep, zoekwoorden, regio’s, kunnen we effectieve advertenties opzetten en continu bijsturen. Hiermee bereiken we maximale resultaten tegen minimale kosten. Met heldere en doelgerichte rapportages bespreken we regelmatig je resultaten.

Doelgerichte campagnes

Wij hebben de meest verfijnde tools om jouw markt in kaart te brengen. Wij zorgen voor nieuwe klanten en een positieve groei van je bedrijf. We gaan samen en met onze Marketing Factory campagnes opzetten. Met als resultaat jouw doelen te bereiken. Wij maken advertenties en laten deze weergeven in de relevante zoekresultaten, meestal boven de organische zoekresultaten.

Bij SEA adverteren betaal je per klik op advertenties, maar je kunt natuurlijk (dag)budgetten instellen. Let op, laat je SEA-campagnes door een specialist uitvoeren! Als je verkeerde campagnes laat opzetten dan kost dat onnodig veel geld, met als gevolg dat het weinig zal opleveren. Kies voor Game online marketing, de specialist met jarenlange ervaring.

 

Meer weten?