+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

SEO Marketing maakt duurzaam scoren

Opbouwen van je duurzame zichtbaarheid

Home 5 Diensten 5 Online Marketing 5 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Duurzaam positioneren

SEO betekent Search Engine Optimization, met als doel investeren in gratis topposities. De basis van duurzame online marketing. Met een langetermijnvisie gaan we jouw bedrijf, producten en diensten in de meest relevante zoekresultaten positioneren. We denken na over het juiste evenwicht tussen investeringen en opbrengsten. Hierdoor gaan SEO-investeringen op termijn meer opleveren dan adverteren met SEA. Meer gratis bezoekers, leads en conversies met SEO.

Meten, weten en verbeteren

Omdat je beter wil scoren dan je concurrenten gaan we eerst een zoektermen analyse en een concurrentieanalyse uitvoeren. De Marketing Factory zal alle relevante data verwerken in een dataset met strategische informatie. Deze dataset gaan we breed inzetten voor je SEO doelen, zoals het schrijven van bruikbare teksten in de taal van je klant. Zelfs je website kunnen we op een groot aantal punten beoordelen en verbeteren. Wij bewaken je online posities en bereiken met verbeteracties toenemende conversies.

Het gaat om het resultaat

Zoekmachines en bezoekers waarderen bruikbare content in geoptimaliseerde websites. Met als beloning de juiste positionering op je doelgroep. SEO zal een hoger aantal relevante bezoekers opleveren en die verhogen je conversieratio, gemiddelde orderbedrag en het aantal loyale klanten!

 

Meer weten?