+31 (0)13 8504506 info@gameonlinemarketing.com

SEO Marketing maakt duurzaam scoren

Bouwen aan je duurzame zichtbaarheid

Home 5 Diensten 5 Online Marketing 5 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Duurzame positionering

SEO staat voor Search Engine Optimization, met als doel te investeren in gratis topposities. De basis van duurzame online marketing. Met een langetermijnvisie positioneren wij jouw bedrijf, producten en diensten in de meest relevante zoekresultaten. Wij denken mee over de juiste balans tussen investeringen en rendement. Hierdoor zullen SEO-investeringen op de lange termijn meer opleveren dan adverteren met SEA. Met SEO meer gratis bezoekers, leads en conversies.

Meten, weten en verbeteren

Omdat je beter wilt scoren dan je concurrenten, voeren we eerst een zoektermanalyse en een concurrentieanalyse uit. De marketingfabriek zal alle relevante data verwerken in een dataset met strategische informatie. Deze dataset gaan wij breed inzetten voor je SEO-doelen, zoals het schrijven van bruikbare teksten in de taal van je klant. We kunnen je website zelfs op een groot aantal punten beoordelen en verbeteren. Wij monitoren de online posities en realiseren met verbeteracties toenemende conversies.

Het gaat om het resultaat

Zoekmachines en bezoekers waarderen nuttige inhoud in geoptimaliseerde websites. Met als beloning de juiste positionering op je doelgroep. SEO zorgt voor een hoger aantal relevante bezoekers en dat verhoogt je conversieratio, gemiddeld orderbedrag en het aantal trouwe klanten!

Meer rendement?